Thursday, May 11, 2017

Mega Mall : La multi ani - 2ani

Se pare ca duminica va fi circ :))
De ce?
Pentru ca se imparte ceva si toata lumea vrea ceva gratuit...m-as duce doar ca sa vad cum se calca in picioare lumea :))



Ce îți pică de ziua noastră?

11 mai 2017
1_articol_preview
Pe 14 mai, Mega Mall aniversează 2 ani alături de voi, 2 ani în care v-am întâmpinat cu evenimente faine, în care ai făcut shopping în magazinele tale preferate, în care ai avut parte de reduceri peste reduceri,ai mâncat cele mai bune restaurante, ai văzut premiere cinematografice și te-ai distrat cu multe alte activități, toate aceasta doar în Mega Mall!
Și pentru că ne-ai vizitat mereu și ne place să te surprindem în fiecare lună, acum ți-am pregătit ceva cu totul special.
De ziua noastră, pe 14 mai, vom deschide marele coif aniversar amplasat în Atrium Sud (Nivel 1 –  zona Peek & Cloppenburg) și vom elibera 500 de cadouri. În plus, magicianul Robert Tudor ne va încânta cu un număr de magie pe care nu vrei să îl ratezi. Fii acolo începând cu ora 17:30 și vei fi premiat garantat cu o surpriză pe care o prinzi din zbor, literalmente.
Vrei să vezi ce îți pica de ziua noastră? Hai la Mega Mall să sărbătorim împreună și profită și de reducerile speciale din acest weekend.


https://megamallbucuresti.ro/ce-iti-pica-de-ziua-noastra/?utm_source=Mega+Mall+Newsletter&utm_campaign=d90bf3f476-Prinde+500+de+cadouri+din+Marele+Coif+Aniversar&utm_medium=email&utm_term=0_ff9ba01a31-d90bf3f476-%5BLIST_EMAIL_ID%5D&ct=t%28Prinde+500+de+cadouri+din+Marele+Coif+Aniversar%29

No comments:

Post a Comment